Особливості ком'юніті USB

Unit School of Business відкриває власне ком’юніті для підприємців. Наша місія – створити екосистему, всередині якої підприємець отримує гарантовану можливість рости і масштабуватыся. Ком’юніті підприємців – це саме така можливість для вас.

Ком’юніті – це не звичайний бізнес-клуб, який організовує івенти. Наша мета – інтегрувати підприємців в екосистему UNIT.City, де створюється багато ідей і бізнесів, заробляється більше грошей. Ком’юніті – ключ до створення вашого осередку всередині вже існуючої потужної екосистеми.

Щоб забезпечити вам цю можливість, Unit School of Business переїжджає в більший простір!

Чому нова локація – це крута новина:

• територія школи збільшується вдвічі: раніше в нашому розпорядженні було 300 м², а тепер 600 м²;
  • у школи буде власний коворкінг, де кожний учасник ком’юніті матиме безкоштовні години для роботи або зустрічей і можливість придбати абонемент під індивідуальні потреби;
  • з’являються інтерактивні зони: аудиторні зали, пітч-зона, переговорки, кухня, бар, зелена кімната для відеомонтажу, власна тераса на вулиці.

Ком’юніті складається з трьох елементів LEGO:

1. Робота над бізнесом

Разом з експертами-практиками учасники ком’юніті продовжують працювати над бізнесом, розбирати кейси великих компаній і впроваджувати отримані бізнес-інструменти.

Спеціально на заходи ми будемо запрошувати топових спікерів, щоб ви були першими, хто дізнається тренди конкретно вашої ніші і ринку загалом, отримає інсайти і нові ідеї.

Підприємці також отримають доступ до оновленої програми BUILD в особистому кабінеті. Якщо ви вчилися, наприклад, в 5-му потоці, то в 15-му для вас буде дуже багато нового, повірте. При цьому немає необхідності знову платити за програму, щоб отримати актуальні інструменти – це передбачено наповненням ком’юніті.

2. Бізнес-відпочинок

Ми знаємо, як важливо підприємцю спілкуватися з однодумцями, брати участь в обговоренні “гарячих” бізнес-тем і отримувати зворотній зв’язок – все це дає величезний заряд мотивації і тримає в тонусі. Учасники ком’юніті будуть регулярно їздити в бізнес-тріп і грати в бізнес-гри в інтерактивному форматі.

При цьому формат ком’юніті вже не такий інтенсивний, як навчання в USB і побудований за принципом LEGO. Тому івенти спільноти комфортно впишуться в ваш робочий графік.

Ви будете знати календар заходів на місяць, з якого зможете обирати актуальні для вас заходи. Водночас ми будемо оперативно реагувати на ваші побажання, щоб кожен захід відповідав вашим потребам.

3. Опції

Учасників спільноти супроводжує куратор, який зорієнтує з усіх організаційних питань. Члени ком’юніті також отримують доступ до чату для комунікації резидентів і можуть звертатися за консультацією до команди USB.

Відвідування всіх заходів UNIT.City і співробітництво з усіма компаніями і підрядниками, пов’язаними зі школою – для вас в легкому доступі і за спеціальними умовами. Ми на території школи і в коворкінгу завжди чекаємо вас у гості!

До зустрічі в ком’юніті!